Over ons

 
 

Wie we zijn


'van der Zanden Service' is opgericht in augustus 2011, met als doel onze klanten op nummer 1 te zetten. In de afgelopen jaren hebben wij veel verschillende diensten aangeboden op verschillende markten.

Na bijna 10 jaar is het uitgegroeid tot wat we nu zijn. Een bedrijf wat onze klanten adviseert en de klus kan uitvoeren. Veel van onze klanten komen terug voor andere werkzaamheden.

Wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij voor zowel particulier als op de zakelijke markt werkzaam zijn en wij toch elke klant het zelf benaderen, namelijk zoals wij zelf benaderd willen worden.

In de jaren die wij nu werkzaam zijn hebben we een groot- en professioneel netwerk opgebouwd. Dit netwerk zorgt er vaak voor dat wij toch elke klus kunnen uitvoeren.


 

Onze werkwijze


U dient een aanvraag in.
Wij komen graag bij u langs om uw wensen op papier te zetten.
Wij maken een duidelijke werkomschrijving.
Zorgen voor de juiste vakmannen.
Zorgen dat de werkzaamheden soepel verlopen

In welke branches zijn wij actief


Bouw, verbouw en renovatie.
Groen, grond en infra.
Daken
Riolering

Uiteraard proberen wij voor elke klant een passende oplossing te vinden. Staat uw branche er niet tussen, of weet u niet precies wat er moet gebeuren? Ook dan staan we graag voor u klaar om u te helpen.

'van der Zanden Service' is dan ook een bedrijf wat zicht breed inzet en haar klanten altijd probeert van dienst te zijn.

 

Heb je een project voor ons?

Wilt u dat wij eens kijken naar uw project?