Calamiteit? Bel: 085-8000640!

Herstel

Preventief

Na dat u een lekkage of iets dergelijks heeft gehad, blijft u vaak nog met de schade over. De schade die ontstaan is door toe doen van een lekkage of iets dergelijks, word 9 van de 10 keer vergoed door de verzekering.


Bij van der Zanden Service vinden wij het belangrijk om een totaal plaatje te kunnen leveren. Dat wilt zeggen dat wij ook de schade voor u op kunnen en willen lossen nadat wij een calamiteit voor u hebben mogen oplossen.


Het verschilt per soort schade of wij eerst een offerte moeten maken voor de verzekering of dat wij gelijk akkoord krijgen om het herstel in gang te zetten.

Bij herstel casussen moet u denken aan;


  • Vervolgschade door daklekkage
  • Vervolgschade door stormschade
  • Lekkend riool of waterleidingen
  • Vocht schade
  • Verzakking


En zo zijn er nog een aantal casussen waar u aan kunt denken.


De herstel werkzaamheden die wij voor u kunnen doen loopt van; schilderwerk tot en met een nieuwe vloer of plafond. Het is voor ons en onze partner niet gek genoeg.


Heeft u vragen kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij u adviseren waar wij dat kunnen!


En vergeet niet bij een calamiteit kunt u altijd bellen met 085-8000640

Preventief onderhoud aan daken en rioleringssystemen is van cruciaal belang om de levensduur van deze essentiële onderdelen van een gebouw te verlengen en problemen te voorkomen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord en aangepakt, waardoor grotere schade en dure reparaties worden voorkomen.


Bij daken is het belangrijk om regelmatig visuele inspecties uit te voeren om te controleren op tekenen van schade, zoals losse of ontbrekende dakpannen, scheuren in het dakbedekkingsmateriaal of ophoping van vuil en bladeren. Het is ook belangrijk om de dakgoten en regenpijpen schoon te houden om verstoppingen te voorkomen en ervoor te zorgen dat het water goed kan wegstromen. Daarnaast is het aan te raden om het dak regelmatig te laten controleren om eventuele verborgen problemen op te sporen, zoals lekkages of structurele schade.


Het onderhoud van rioleringssystemen omvat het regelmatig reinigen en inspecteren van de leidingen om verstoppingen en lekkages te voorkomen. Verstopte rioleringen kunnen leiden tot overstromingen en schade aan het gebouw en de omgeving. Het is belangrijk om regelmatig de afvoer te reinigen om ophoping van vet, haar en andere materialen te voorkomen.


Naast regelmatige inspecties en reiniging is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan preventieve maatregelen. Bij daken kan dit het aanbrengen van een waterdichte coating zijn om het dak te beschermen tegen vocht en UV-straling. Het kan ook het versterken van de dakconstructie om bestand te zijn tegen zware weersomstandigheden omvatten. Bij rioleringssystemen kan dit het installeren van roosters en filters zijn om te voorkomen dat vuil en bladeren de leidingen binnendringen.


Het is raadzaam om een professioneel onderhoudsbedrijf in te schakelen om het preventieve onderhoud aan daken en rioleringssystemen uit te voeren. Wij hebben de juiste expertise en apparatuur om de inspecties en reinigingen op de juiste manier uit te voeren. Zo kunnen we ook advies geven over eventuele reparaties of verbeteringen die nodig zijn om de levensduur en prestaties van de daken en rioleringssystemen te verbeteren.


Door regelmatig preventief onderhoud uit te voeren aan daken en rioleringssystemen, kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord en aangepakt, waardoor grotere schade en dure reparaties worden voorkomen. Het is een investering die zich op de lange termijn zal terugbetalen door de levensduur en prestaties van deze belangrijke onderdelen van een gebouw te verbeteren.